Harmony Club Hotel
4 dagar

Flygresa med Harmony Club Hotel

fr 2 580 SEK

Flygresa med Harmony Club Hotelfr 2 580 SEK

★★★★

Hotellet ligger lite utanför själva Spindleruv Mlyn i natursköna omgivningar intill liftsystemet Medvedin och inte långt från centrum, vilket gör det perfekt för både skidåkning och stadsliv. Harmony Club erbjuder komplett service för sina gäster och är ett av de två bästa hotellen i området.

Här kan du verkligen koppla av med alla typer av aktiviteter eller bara ta det lugnt efter skidåkningen i hotellets spaanläggning. Det finns flera typer av bastu och ångbad, t.ex. tropisk, örtbastu, eukalyptus med mera. Hotellet erbjuder inomhus pool med 2 jacuzzi, golfsimulator, tennis, badminton och squash, bowling, bordtennis med mera. Det finns en bar, en vinkällare och två restauranger, varav den ena är á la carte och har ett rikt utbud av traditionella tjeckiska samt internationella rätter. Den andra är frukostrestaurangen som även serverar middagsbuffén. Hotellet kan ordna grillfester för grupper.

Skicka bokningsförfrågan

Fyll i vårt bokningsformulär för att skicka en bokningsförfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska.

Priset inkluderar
Transfer ?
?

Transfer kan läggas till på resan. En chaufför möter er i ankomsthallen med en skylt som det står ert namn på, han kör er direkt till ert hotell. Ca två timmar före hemresan hämtar chauffören er på hotellet och kör tillbaka till flygplatsen.

  • Transfer ingår ej
  • fr SEK - Lägg till
Avbeställningsskydd ?
?

Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkringar som erbjuder ett komplett avbeställningsskydd. Skyddet tecknas i samband med bokning av resan och täcker förutom de vanliga orsaker till avbokning (sjukdom, skada eller dödsfall) även om avbokningen görs på grund av omtentamen, brand i hemmet, arbetslöshet och andra stora händelser som är svåra att förutse.

  • Avbeställningsskydd ingår ej
  • fr SEK - Lägg till
Pris från per person
SEK

Liknande resor

Andra som tittade på denna resa tittade även på dessa.