Om oss

TjeckienExperten är Sveriges största arrangör av paketresor till Tjeckien. Tack vare vår erfarenhet, detaljkunskap och breda kontaktnät kan vi erbjuda allt från delar av en resa, t.ex. endast flyg eller boende, till kompletta lösningar med resa, boende, transfers och bokning av restauranger, golfbanor och mycket mer! Vi vänder oss till privatresenärer, företag, organisationer, skolklasser och intressegrupper.

Vi som jobbar på TjeckienExperten har alla varit på plats i Tjeckien. Vi har personligen besökt de hotell vi erbjuder, träffat guiderna, varit på utflykterna, ätit på restaurangerna, helt enkelt fått de erfarenheter som vi tror kommer våra resenärer till godo under deras vistelse i Tjeckien! Vi lägger största vikt på personlig service och strävar efter att göra vårt bästa för att göra er resa så bekväm, upplevelserik och minnesvärd som möjligt.

TjeckienExpertens grundare, Jiri Polacek, är själv tjeck och startade företaget 1996 med visionen om att göra Tjeckien som destination mer lättillgängligt för svenska resenärer. Idag är landet väletablerat och de flesta resenärer som bokar genom oss återkommer år efter år.

TjeckienExperten drivs av MICE Group som är en del av Researrangörerna Nordic AB där även Sydafrikaresor och Söderhavsresor ingår.

©2024 TjeckienExperten