Kursresa till Tjeckien

Om ert företag behöver komma ifrån och t.ex. vidareutbilda personalen i något nytt och vitalt för företaget utan att vara i en storstad, kan vi hjälpa er att välja en lugn miljö för detta, med fullt utrustade lokaler. Det kan vara boende i utkanten av Prag, eller varför inte i någon av de andra orterna, som Karlovy Vary (Karlsbad) eller Marianske Lazne (Marianenbad)?

Vi har även möjlighet att hjälpa er med bokning av lite annorlunda miljöer för kursen – varför inte boka t.ex. ett slott eller gammalt kloster? Det är inte bara kurslokalerna vi kan hjälpa er med – vi anordnar givetvis transporten till Tjeckien och alla andra kringarrangemang ni vill ha. För att ge lite inspiration har vi tagit fram ett paket baserat på boende på ett slott i södra Tjeckien baserat på 20 resenärer och flyg från Köpenhamn.

Dag 1: Ankomst till Prag, vidare till södra Tjeckien
Vid ankomsten till Prag möter en chaufför er med en skylt som det står ert företags namn på, han visar er ut till den väntande bussen och ni kör sedan vidare söderut genom det tjeckiska landskapet till ert boende, slottet Zamek Zdikov. En välkomstdrink serveras under incheckningen. På kvällen serveras middag i en av slottets fyra salar.

Dag 2: Konferens & skogsvandring
När frukosten har dukats av håller ni kursen i en slottssal, fullt utrustad med moderna konferensfaciliteter. Efter en lätt lunch tar en av de lokala guiderna med er till den intilliggande nationalparken Sumava för en vandring i naturen under eftermiddagen. När ni är tillbaka på slottet serveras en trevlig middag på slottet.

Dag 3: Konferens & Cesky Krumlov
Ni har ännu en halvdags konferens på slottet med lunch, innan ni på eftermiddagen åker med en av slottets guider till den gamla staden Cesky Krumlov, som med sin välbevarade medeltida charm lockar med byggnader från gotik, renässans och barock. Här finns inte mindre än 300 byggnader klassade som världsarv på UNESCOs lista bara i stadskärnan! Slottskomplexet i Cesky Krumlov är Tjeckiens näst största efter Pragborgen. Efter en eftermiddag här är det dags att återvända till Zamek Zdikov för en avslutningsmiddag.

Dag 4: Hemresa
Det har nu blivit dags att vända blickarna hemåt, ni checkar ut och lämnar de stora skogarna bakom er och för att åka till Prags flygplats för er hemresa.

©2024 TjeckienExperten